Субота, 21.06.2025, 23:26
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Міський методичний кабінет з питань освіти Дружківської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Відвідувач, хто Ви?
Всего ответов: 337
Пошук

Головна » 2013 » Червень » 12 » Звіт завідувача ДНЗ № 4
09:00
Звіт завідувача ДНЗ № 4

Повноцінне та якісне харчування є невід’ємною складовою зміцнення здоров’я дітей. Організація харчування дітей в ДНЗ ведеться відповідно «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», затвердженою наказом МОНУ та МОЗУ від 17.04.06 №298/227. У ДНЗ працює досвідчений, кваліфікований медичний персонал та кухарі. Про їх роботу говорять результати – за цей навчальний рік за результатами перевірок СЕС грубих порушень санітарного стану приміщень та харчоблоку, а також відповідності нормам калорійності харчування дітей не виявлено.

Найважливішою умовою правильної організації харчування дітей є суворе дотримання санітарно-гігієнічних вимог до харчоблоку та процесу приготування і зберігання їжі. З метою профілактики кишкових захворювань працівники суворо дотримуються встановлених вимог до технологічної обробки продуктів, правил особистої гігієни. Якість ведення документації на харчоблоці та в коморі обумовлена відсутністю зауважень контролюючих органів.

Харчування дітей ДНЗ проходить з урахуванням фінансової норми, а саме:

-                      сад: 5гр. за рахунок батьків та 4гр. – виконком, всього 9гр. в день з урахуванням НДС;

-                      ясла: 4гр. за рахунок батьків та 4гр. – виконком, всього 8гр. в день з урахуванням НДС.

У закладі харчуються діти пільгових категорій : 4 дитини (1,3%) – безкоштовно, 8грн. за рахунок виконкому та доплата у садових групах по заявах опікунів до суми загальної вартості харчування в ДНЗ. Кількість дітей, які протягом року отримували дієтичне харчування: 4 чол. (1,3%) від загальної кількості дітей.

Гарною новиною на 01.01.2012 року стало зниження цін згідно останнього тендеру на продукти харчування, що дало змогу розширити асортимент та вдосконалити меню. Як результат, середній показник виконання норм харчування за I півріччя 2013 року, як і за 2012, складає до 70%.

Переглядів: 509 | Додав: ДружківськийМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар
«  Червень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу